Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Μήνυμα συσπείρωσης από τον πρόεδρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αγίων Σαράντα Βασίλη Κάγιο !



Αξιότιμοι Συνέλληνες

Είπαν πως πότε οι εκλογές δεν άλλαξαν την πραγματικότητα. Τα πάντα όμως δείχνουν αδύνατα μέχρι να τα καταφέρεις. Σήμερα η μειονότητα και η πλειονότητα αυτού του τόπου φιλοδοξούν να φτιάξουν μια πραγματικότητα για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. Στην πραγματικότητα αυτή, ο σεβασμός θα είναι ο μόνος κανόνας και δεν θα έχει εξαιρέσεις.

Σε αυτόν τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ- ΚΕΑΔ εμπιστεύτηκε έναν έμπειρο πολιτικό ήπιων τόνων. Ο λόγος για τον κύριο Γιάννη Μπάμπη. Οφείλουμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του, όχι μόνο γι' αυτό που ήδη είναι, αλλά κυρίως γι' αυτό που είναι ικανός να πετύχει αν βοηθηθεί. Μιλάω φυσικά για την πολυπόθητη  ενότητα. Γιατί όντως είμαστε λίγοι, αλλά ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν μιλάω μόνο για την επιβίωση μας ως Εθνική Ελληνική Μειονότητα. Είναι αλήθεια πως το να επιβιώνεις είναι σημαντικό, αλλά το να χτίζεις μια πραγματικότητα που σου αξίζει είναι σπουδαίο.

Στην πραγματικότητα, αυτή, της καλύτερης εκπαίδευσης, των περισσότερων και καλυτέρων έργων υποδομής, στην πραγματικότητα, αυτή, της επίλυσης του  ιδιοκτησιακού, πρέπει να είμαστε όλοι σύμμαχοι. Και επειδή δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για αυτά που κάνουμε, αλλά κυρίως, για αυτά που δεν κάνουμε, σας καλώ να μην μείνετε στη σιωπή, σας καλώ να στηρίξετε ΟΜΟΝΟΙΑ- ΚΕΑΔ.

Η στήριξη σας αυτή, μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά. Η στήριξη σας  μπορεί ,και πρέπει να αλλάξει το μέλλον. Η ψήφος σας έχει αξία, γιατί μπορεί να φτιάξει μια μειονότητα πιο δυνατή από ότι είναι ,και πιο χρήσιμη από ότι πιστεύετε- για την προστασία των δικαιωμάτων μας.
 Σας καλούμε λοιπόν, να γίνετε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Σας καλούμε, να μας βοηθήσετε, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένετε να έρθει…

Με εκτίμηση 

Ομόνοια Παράρτημα Αγ.Σαράντα

Ο Πρόεδρος

Βασιλης Καγιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου