Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Παραίτηση Ντούλε -Η αράχνη υφαίνει ιστούς , για ακόμη μια φορά,ο ανθελληνικός ‘’κόσμος’’ παραληρεί εναντίον της Ελλάδος και της ΕΕΜ



Η αράχνη υφαίνει ιστούς , για ακόμη μια φορά,ο   ανθελληνικός ‘’κόσμος’’ παραληρεί  εναντίον της Ελλάδος και της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας  μετά την πρόσφατη ένταξη κόμματος στην  συμμαχία και την  παραίτηση του πρόεδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε από το θώκο του Αντιπρόεδρου της Αλβανικής βουλής.

Παραίτηση η οποία ξεσήκωσε κύμα λασπολογίας από την αντιπέρα όχθη, παρομοιάζοντας ακόμη  τον κ.Ντούλε ως τον νέο  ‘’Ναπολέων Ζερβά’’ .Τιμητικό μεν για εμάς ,τους Έλληνες πολίτες της Αλβανίας, αλλά συνάμα μας κατέστη και σκεπτικούς για τον αλυτρωτισμό , τον μαρξισμό ,σωβινισμό ,όροι , που αρχίζουν και καρπώνονται  για τα καλά στα θεμέλια της νέας κυβέρνησης και κατατρώγουν  καθημερινά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των πολιτών αυτής.

Η αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης ήταν άμεση ,με τον  Εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Κούτρα, να δηλώνει  τα εξής :

«Η επιλογή προσώπων που είναι φορείς αλυτρωτικών αντιλήψεων και συνδέονται άμεσα με το αποκρουστικό φασιστικό και ναζιστικό παρελθόν της Ευρώπης, σε υψηλές θέσεις στα ανώτατα θεσμικά όργανα του κράτους, δεν προάγει την φιλία, τη συνεργασία, την σταθερότητα και τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ούτε, βεβαίως, συμβάλλει στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας».


 Ωστόσο , λυπούμαστε  να παρατηρούμαι  ότι και ‘’εκλεκτοί φίλοι’’ της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας , οι οποίοι απαίδευτοι και ανεπαρκείς  σ’ αυτά, λόγω της ύπαρξης του δύσμοιρου μας τόπου  και έχουν λόγο ύπαρξης  ,την ‘’Πατρίδα’’. Δυστυχώς, δεν προστατεύουν όσο πρέπει  την ‘’ιδεολογία’’ τους ,αντιθέτως , προωθούν τον ανθόσπαρτων δρόμο του αλυτρωτισμού  .

Μήπως, κύριοι   λασπολόγοι και παράγοντες της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας , θέλετε την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ να μετατραπούν σε θεραπαινίδες των σκοπιμοτήτων, σε εφαλτήρια της βρομιάς και της διαπλοκής, να μετατραπούν σε άλαλους θεατές των όσων κηλιδώνουν την ίδια  την ύπαρξη μας- την Πατρίδα μας . Όχι κύριοι, δεν είναι αυτό το χρέος μας και ο ρόλος μας. Αντίθετα, οφείλουμε να παραδεχτούμε, όλοι εμείς , ότι είμαστε ήδη υπόλογοι στον κόσμο γιατί  για πολλά χρόνια ξέραμε και σιωπούσαμε, για όσα οι διάφοροι, όπως αποκαλούνται «παράγοντες», έπρατταν και συνεχίζουν να διαπράττουν σε βάρος του πονεμένου τόπου μας.

Ο  εγωισμός είναι αρρώστια θεόσταλτη..Ήρθε η ώρα ,να αποτινάξομε από πάνω μας αυτήν την αρρώστια, του εγωισμού και του πατριδοκαπιλισμού .Με την ένωση ,συμπατριώτες ,με την ιερή θρησκεία μας , με τους νόμους του καλού,με την ευτολμία και σταθερότητα , η νίκη είναι βέβαιη και αναπόφευκτη εάν είμαστε ενωμένοι.Η Πατρίδα θέλει να  ανταμείψει  τα ευπειθή της τέκνα και τα δε απειθή και κωφά στην τωρινή πρόσκληση θα τα ανακηρύξει ως νόθα ,ως άλλων προδοτών...

Καλούμεθα , να αντιμετωπίσουμε  έγκαιρα την ηδονή του καταγγελτισμού αφενός, την υπεροψία αφετέρου ορισμένων στελεχών της Ε.Ε.Μ , ιδίως της κατηγορίας των  ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΏΝ..

Η Πατρίδα μας είναι μια ,το αίμα που κυλά στις φλέβες μας όμως είναι  Πατριώτες  (;).Οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τα παχιά μας λόγια ! Ο φιλόδοξος φτιάχνει κυβερνήτες και σκλάβους ..Ο αλτρουισμός ..πάλι,  ανθρωπιστές και  ...προδότες .

Στο χέρι μας είναι να αντιστρέψουμε την υπάρχουσα θλιβερή κατάσταση, καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας  ,πρίν να είναι αργά .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου