Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Προεκλογική συγκέντρωση Γιάννη Μπάμπη σε Λιβαδειά -Μεσοπόταμο-Ενωμένοι, αλληλέγγυοι, αξιοπρεπείς , αποφασισμένοι να πετύχουμε τον δικό μας στόχο στον τόπο μας !

Μεσοπόταμο


Λιβαδειά
Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε χθες (02.05.2015) η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Φοινίκης ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ  Γιάννη Μπάμπη στην Λιβαδειά και στο Μεσοπόταμο ,με παρουσία του προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε ,των Ελληνο-επάρχων του νεοσύστατου δήμου ,στελεχών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλήθος δημοτών  .

Στην ομιλία του ο κος Μπάμπης τόνισε τα εξής :

«Η κοινωνία μας δεν  αποζητά ένα ατσαλάκωτο κοινωνικό στάτους στην πολιτική ,γιατί απλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, παρά μόνο  αποζητά  την σταθεροποίηση και να χτίσεις γερά θεμέλια, ωστόσο μέσα από κόπο και κούραση. Καθώς στο τέλος, θα παραμείνει το οικοδόμημα σου ,ως τελικός κριτής της κοινωνίας μας, να έχεις καταφέρει κάτι, για το οποίο θα είσαι πραγματικά πολύ περήφανος.
Ένας καλός δήμαρχος πάλι, αποζητά από τους δημότες του,  που θέλουν να αλλάξει πορεία ο Δήμος, να έχουν μια δημοτική αρχή που να είναι δίπλα τους, να τους ακούει, να τους συμπαραστέκεται, να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους.

Η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός δεν πρέπει να έχουν θέση ανάμεσα σε Έλληνες  πολίτες.
Έχουμε όλοι μαζί κι εγώ προσωπικά, απέναντι σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες, από τα μικρά παιδιά μέχρι τους παππούδες και τις γιαγιάδες, την τεράστια υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο πολυσύνθετο καθήκον μιας δημοτικής αρχής με ανθρώπινο πρόσωπο. με ειδικούς συμβούλους και αναθέσεις έργων   σε ειδικούς και ιδίως στο νέο αίμα του τόπου μας.

Στα δικά μας  όνειρα, προστέθηκαν και άλλα, απ’ τους ανθρώπους με τους οποίους συζητήσαμε και συζητάμε διεξοδικά, με τους νέους μας , με το μέλλον ,με την ελπίδα  του δήμου Φοινίκης ,συμπαραστάτες της επόμενης ημέρας, όταν εμείς αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου μας! Με την  νέα γενιά στο πλάι μας  οφείλουμε όλοι να βρει τη θέση που της αρμόζει μέσα στον δήμο  αλλά και στις προσπάθειες κατά της ανεργίας, με πολιτιστική ανάταση και υποδομή  για όλους. Για ένα Δήμο που σχεδιάζει, θεσμοθετεί και υλοποιεί τον βιώσιμο  δήμο  του αύριο και όχι το  θιασώτη.

Ο δήμος δεν δύναται να γίνει κομματικό ή προσωπικό  λάφυρο, παρά μόνον  να εξυπηρετούμε  με κάθε τρόπο τους δημότες μας. Προσπαθώντας όλοι μαζί  με κοινό γνώμονα να καταρτίσουμε το πρόγραμμα μας με θεματικές ομάδες ανά κατηγορία και προτεραιότητα ,με πολλά όνειρα ,σχέδια για τον Δήμο Φοινίκης.

Ενωμένοι, αλληλέγγυοι, αξιοπρεπείς , αποφασισμένοι να πετύχουμε τον δικό μας στόχο στον τόπο μας.Η δική μας παράταξη συνδυάζει την εμπειρία των παλιών αγωνιστών με τη φλόγα τη θέληση και την αγωνιστικότητα των νέων. Της νέας γενιάς που με δραματικό τρόπο βιώνει την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον,με την ανεργία να καλπάζει καθημερινά με μόνη επιλογή την μετανάστευση.

Την δραματική  επιδείνωση της παιδείας ,του οικονομικού στραγγαλισμού, την ανασφάλεια του αύριο Αφήνουμε πίσω το παλιό και το φθαρμένο και προχωράμε μαζί με όλους τους πολίτες του δήμου Φοινίκης για να χτίσουμε μία νέα σχέση με τους δημότες που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, στη συμμετοχή, στην αλληλεγγύη, στην αξιοπρέπεια. .. Προστατεύουμε τους κοινωνικά αδύνατους, στηρίζοντας έμπρακτα , τα δίκτυα αλληλεγγύης και προστασίας του πολίτη.

Η συμμετοχή σας στην πορεία ανασύνταξης του δήμου, η αξιοποίηση όλων των αξιόλογων δυνάμεων είναι το δικό μας στοίχημα.
Και για το στόχο αυτό ,έχουμε κατά νου πολλά να κάνουμε. Προγραμματίζουμε  και εγγυόμαστε να εφαρμόσουμε μία σειρά από συμμετοχικούς θεσμούς που είτε προβλέπονται από το νόμο της πολιτείας είτε δεν προβλέπονται- με  πόρους όπου μόνοι μας ως κοινότητα θα επιδιώξουμε να αποσπάσουμε .
Πολλοί  συνδημότες μας, σήμερα είναι  απογοητευμένοι από την κατάντια του δημόσιου βίου - δικαιολογημένα σε αρκετές περιπτώσεις- είτε αναθέτουν σε άλλους ,είτε στέκουν επιφυλακτικοί, είτε κλείνονται στα καβούκια  τους. Με αυτήν την έννοια σας καλώ όλες και όλους  να ψηφίσετε τον συνδυασμό ‘’Μαζί χτίζουμε το μέλλον ’’ με το  χέρι στην καρδιά και στην ψυχή σας πράξτε». Είπε ο κος Μπάμπης κλείνοντας την ομιλία του,αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων !

Λιβαδειά





Μεσοπόταμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου