Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δήμος Κονίσπολης-Ώρα μηδέν για τον τόπο μας

Επειδή η σημερινή πολιτική επικαιρότητα,  δεν επιτρέπει  , σε κανέναν  να παραμένει πλέον θεατής, έχομε όλοι μας ηθικό χρέος να ανταποκριθούμε   συνειδητά στο κάλεσμα του υποψήφιου δημάρχου  Κονίσπολης ,Αναστάσιο  Γκούντα .
Ώρα μηδέν  για τον τόπο μας η 21η Ιουνίου 2015 , αναφέρομαι ακροθιγώς ,στα χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής, όπως π.χ. το γενικότερο πρόβλημα της υφαρπαγής περιουσιών από ‘’σύγχρονους αγάδες’’,  της προστασίας περιοχών από ''δήθεν'' αναπτύξεις, κλπ., στα οποία το πρόγραμμα του συνδυασμού μας έχει ρητές και σαφείς αναφορές.

Ο υποψήφιος για το Δήμο Κονίσπολης ,Αναστάσιος  Γκούντας, είναι ο μοναδικός υποψήφιος που εγγυάται την οικονομική ανάπτυξη, την διασυνοριακή συνεργασία, την αρμονική συνύπαρξη και ευημερία των κατοίκων στο νότιο τμήμα του κράτους, στα σύνορα με την Ευρώπη.

Εξάλλου το  ''σκοτάδι'', που επικρατεί κατά διαστήματα σε θέματα βιωσιμότητας (εκ περιτροπής και ίσως σκοπίμως). Ο συνδυασμός ‘’Μαζί αποφασίζομαι για το μέλλον’’  με επικεφαλή τον κο.Γκούντα ,με ξεκάθαρες ιδέες για την καταπολέμηση της ανεργίας και την άνοδο του βιωτικού επιπέδου ,διαμέσου της ενίσχυσης της γεωργίας, του αγροτουρισμού και της κτηνοτροφίας.Με Βασική προτεραιότητα τη δόμηση του νέου δήμου, την αστική ανάπτυξη, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών,  την διατήρηση της πολιτιστικής μας  κληρονομιάς.

Ο κος Γκούντας ,πεπεισμένος για την αναγκαιότητα διατήρησης της γαλήνιας συνύπαρξης και των αρμονικών σχέσεων στα πλαίσια του νέου δήμου Κονίσπολης, με απώτερο στόχο την οικονομική ανάπτυξη,την διασυνοριακή συνεργασία , την ευημερία του λαού στο νότιο κομμάτι της χώρας ,στα σύνορα με την Ευρώπη.

Είναι δεδομένο, όσο και προφανές ότι  και στις λοιπές όμορες περιοχές του Δήμου δύναται να λειτουργήσει  με ομοψυχία το πρόγραμμα του νέου δήμου Κονίσπολης,δίχως προκαταλήψεις .    

Όλως απαραδέκτως, υπάρχουν απόψεις ,αν και κατανοητές από μιαν άλλη όψη, οι οποίες κατευνάζουν την πραγματικότητα και παραπέμπουν την παραπληροφόρηση και παρακινούν τον όχλο σε λάθος μονοπάτια ,σε αδιέξοδους εξόδους..

Αναγκαία λοιπόν είναι η συστράτευση όλων των δημοτών, ενώ είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας και η ενεργός συμμετοχή μας στην κοινή προσπάθεια.

ΥΓ: Ανήκω στην γενιά των 30, μιας γενιάς της οποίας έχει υποθηκευτεί το μέλλον και το αύριο φαντάζει αβέβαιο. Απεναντίας ,το προφίλ της νέας γενιάς , θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή  .Καθώς  δεν  ερωτηθήκαμε  ποτέ για τα μελλούμενα του τόπου μας . Ήρθε η ώρα ,να  αποζητήσουμε  την συμμετοχή, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη, αποφασίζομαι συνειδητά όλοι μας στις 21 Ιουνίου 2015 , να βάλομε  ένα μικρό λιθαράκι στο μέλλον, έχοντας σαν όραμα μία τοπική αυτοδιοίκηση προερχόμενη από τον πολίτη για τις ανάγκες του πολίτη.


Ευχόμεθα από καρδιάς Καλή Επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο Κονίσπολης με το χρίσμα  ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ Αναστάσιο  Γκουντα !.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου