Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Πελοπόννησος : Πυκνώνει καθημερινά το μεγάλο ρεύμα ΝΙΚΗΣ υπέρ του Γιάννη Μπάμπη !

Συνάντηση  του κου Μπάμπη  με το ΔΣ  και εκλογική επιτροπή  στην Τρίπολη υπο το βλέμμα του πρόεδρου του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών κου Δημήτρη Τόκου


Συνεχίζονται τα αισιόδοξα μηνύματα για την Νίκη στον Δήμο ΦοιΝΊΚΗΣ , αντιπροσωπεία μελών της δημοτικής μας κίνησης , με επικεφαλή  τον υποψήφιο  Δήμαρχο  Γιάννη Μπάμπη ,πραγματοποίησε συναντήσεις με προεδρεία Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων όπου διαμένουν στον ελλαδικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου(Κόρινθο,Τρίπολη,Αίγιο,Πάτρα)  .

Η ανταπόκριση των  εκπροσώπων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού  ήταν πολύ ενθαρρυντική κατά την επίσκεψη  του κου Μπάμπη  ως  πολίτες του νέου Δήμου Φοινίκης πλέον  συνομίλησαν με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μπάμπη  μεταφέροντας του  τα προβλήματα της περιοχής που αντιπροσωπεύουν.

Ο κος Μπάμπης  με τον εκδότη και αγωνιστή  κο Σπύρο Σουλιώτη στο Αίγιο

 Με αφορμή μάλιστα  την  επίσκεψη του στο Δήμο Τρίπολης(Δευτέρα 18 Μαίου) είχε την  χαρά να συνομιλήσει με τον επίτιμο δημότη της επαρχίας Αλύκου και Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή καθώς και  με το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Βορειοηπειρωτών   και τους : πρόεδρο Δημήτρη Τόκο,αντιπρόεδρο Στέφανο Σταθά και Γεν Γραμμ. Βαγγέλη Στέργιο . Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερη συζήτηση  για τις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου ορίζοντας από κοινού επιτροπή προεκλογικής ανασυγκρότησης των δημοτών του νέου δήμου Φοινίκης που διαμένουν στον δήμο  Τρίπολης.

Παράλληλα  έχουν  πραγματοποιηθεί  πολλές συζητήσεις για θέματα της επικαιρότητας που ταλανίζουν τη μητέρα  πατρίδα, με αξιόλογους ανθρώπους της γενιάς μας  και λίγο (ή και αρκετά) μεγαλύτερους, οι οποίοι έχουν πάρει των ομματιών τους και ζουν και εργάζονται, ανθούν, στην Ελλάδα , στην Ευρώπη ή στην  άλλη άκρη του κόσμου...

Συνάντηση  στην Πάτρα  με τους εκπροσώπους του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού  κο Φίλιππα Παπουτσή  και το ΔΣ του Συλλόγου

Κοινή διαπίστωση (Τρίτη 19 Μα'ί'ου) σε Αίγιο,Κόρινθο  και Πάτρα ,  εκπρόσωποι όσο και παράγοντες του χώρου επεφύλασαν θερμή υποδοχή  στον κο Μπάμπη   :Αίγιο- ο καλό μας φίλος και θερμός υποστηρικτής Σπύρος Σουλιώτης ,Κόρινθο-Ηλίας Καλαντζής πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ευαγγελάτων,Πάτρα -ο πρόεδρος Φίλιππος Παπουτσής και το ΔΣ  εκφράζοντας  έντονα την  στήριξη τους στο πρόσωπο του υποψήφιου Δήμαρχου Γιάννη Μπάμπη. Τονίζοντας  πως  έχουν βαρεθεί τους κάθε λογής γυρολόγους της πολιτικής σκηνής, τους κάθε λογής δήθεν ‘’ανεξάρτητους’’ αλλά βασικούς υποστηρικτές του κατεστημένου .

 Οι σκέψεις τους απλώνονται σε ένα φάσμα στις αποχρώσεις της πατρίδος μας .. Συμπαρατάσσοντας  μαζικά και δυναμικά , πυκνώνοντας  καθημερινά το μεγάλο ρεύμα νίκης υπέρ του εκλεκτού με το χρίσμα  ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ Γιάννη Μπάμπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου