Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Ο «ανώνυμος» Δούρειος Ίππος του Δήμου Φοινίκης !



Τελειωμό δεν έχει του κακού η σκάλα για τα ανώνυμα φιλαράκια μας στα social media ,το τελευταίο διάστημα, για τον υπ.Δήμαρχο  Φοινίκης Γιάννη Μπάμπη  και τους συνεργάτες του   , εξαπολύοντας τους    σειρά ύβρεων   και  χυδαίων εκφράσεων, ύβρεις τύπου και ήθους πεζοδρομιακού, η Σιών λοιπόν Ζει και βασιλεύει  δυστυχώς είναι δίπλα μας αν και απλά «αν(επ)ώνυμοι» .

Πολλοί από τι φαίνεται έχουν ενοχληθεί για την στήριξη των επάρχων προς το πρόσωπο του κου Γιάννη Μπάμπη, πολλοί πάλι έχουν ενοχληθεί και εξαπολύουν δριμύ κατήγορό εναντίον συνεργατών του Δημάρχου μας κου Μπάμπη όπου στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά της νέας γενιάς και ως εκ τούτου άφθαρτα στον χώρο της πολιτικής.

Σε σχετικά  post  που  δίνουν  αναφορά  σε καθημερινή  βάση  το «εγκεκριμένο  δημοσιογραφικό αυτό επιτελείο-παράρτημα»  όχλου ύβρεων , θα μπορούσε κάλλιστα  να  χαρακτηρίζεται «δούρειος ίππος» (!).‘Ένας Δούρειος Ίππος καλο-κατασκευασμένος  από πολύπλευρες   παρουσίες του πολιτικού γίγνεσθαι και παραγόντων του τόπου τούτου .

Πρόκειται για δημοσιεύσεις  που περιέχουν  ανακρίβειες, ψεύδη, συκοφαντίες, διαστροφή των γεγονότων, παραπληροφόρηση κ.λπ. εναντίον του κου Μπάμπη και τον συνεργατών του , δια των οποίων προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά τους. Δηλαδή, είναι μια άνευ προηγουμένου κατασυκοφάντηση, προσβολή προσωπικότητος και διαβολής τους  στην κοινωνία, όντας ποτισμένη οι ανώνυμοι αυτοί με έχθρα για τον συνάνθρωπο και φοβικό σύνδρομο οι οποίοι ψεύδονται ασυστόλως μη σεβόμενοι την υπερήφανη ελληνική τους καταγωγή.Και φυσικά δίχως να αναφέρουν αποδεικτικά στοιχειά ενοχής του κάθε ατόμου (!).Με εμφανή στόχο να προσηλυτίσουν τους ψηφοφόρους σε λανθάνουσα οδό.

Ως εκ τούτου είναι λυπηρό το κατάντημα κάποιων, οι οποίοι αντί για την αντικειμενική πληροφόρηση, χρησιμοποιούν για σπίλωση προσωπικοτήτων και δημιουργία ανησυχίας και εντάσεων στην ήδη ταραγμένη κοινωνία μας. Συντηρώντας την απέχθεια τους, με  τις συκοφαντίες της μισαλλοδοξίας και του φανατισμού, που οι φίλοι μας «ανώνυμοι» μας  προσάπτουν, ως αληθινές. Σύμφωνα με τα φερέφωνα του παρακράτους , με αναρχική συμπεριφορά  και ανιδιοτέλεια «Αποφασίζομεν  και Διατάσσομεν» για το καλό του τόπου.

Συνεχίζουν  να «πρωταγωνιστούν» δια αυτής της οδού σε ρόλο δημόσιου κατηγόρου ξεχειλώνοντας,    επί της ουσίας,μη νοήμονες και  μη  απόγονοι των σοφών  Ελλήνων  ..Σωκράτη, Ελύτη κ.α.

Σε μία εποχή παρακμής όπου όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ζωής μας φθίνουν και εξαφανίζονται μέσα από ένα κείμενο που λέγεται «  παραπληροφόρηση » μόνο και μόνο για να επωφεληθούν κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι παράγοντες  ,οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε και να αποκαταστήσουμε στην κοινωνία μας απ’ όλα όσα τώρα στερείται.

Έχομεν ηθικό χρέος, ο  δήμος μας  ,να είναι στην υπηρεσία του πολίτη κι όχι έρμαιο συμφερόντων, προσπαθώντας όλοι μαζί  να οργανώσουμε τις αυτοδιοικητικές μας δομές έτσι ώστε να λειτουργούν ανθρωποκεντρικά καταφέρνοντας  να προσφέρουμε στα παιδιά μας μία όμορφη ζωή σε έναν όμορφο δήμο πρότυπο.

Είναι ανάγκη να μπορέσουμε να εργάστουμε  κάτω από συνθήκες πίεσης και υπερβολικού άγχους, να διαθέσουμε  ψυχραιμία, υπευθυνότητα, διορατικότητα, επιμονή, υπομονή, ετοιμότητα και ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα , η ευγένεια, ο σεβασμός στο κοινό, η συνέπεια, η αγάπη για τον τόπο και η απλότητα , μας  διακρίνει ως Ελληνικό λαό  θέλουμε  να πιστεύουμε  σε αυτές τις αρετές αν και τελευταία κάπου έχει χαθεί η μπάλα από διάφορους παράγοντες(!).

Πιστεύουμε   ότι η υστεροβουλία   σαν κατάσταση έχει ψυχολογικές επιπτώσεις για πολλούς και συνιστά ακύρωση της προσωπικότητας πέραν του προβλήματος της επιβίωσης που είναι αδιαμφισβήτητο  καρκίνωμα της κοινωνίας μας .

Τέλος,το να  ταυτίζεσαι με το βούρκο και την αθλιότητα κάθε λεπτό που περνά νομίζω είναι επιλογή  . Η αστική δημοκρατία απαιτεί σεβασμό και πολιτικό πολιτισμό. Που απ' ό,τι φαίνεται δεν διαθέτουν όλοι  και ειδικά μερικοί  πρώην κρατικοδίαιτοι εκλεκτοί «ανώνυμοι»!".

Η Ελληνική μας συνείδηση,  θέλουμε να  πιστεύουμε ,πως θα επικρατήσει της  ειρήνης  και αγάπης για όλους τους ανθρώπους, ακόμη και για τους διώκτες μας , πιστεύουμε στην δίκαιη  κρίση του Λαού και την ανάδειξη του καταλληλότερου Δημάρχου,...  η 21η Ιουνίου ζυγώνει , υπομονή !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου