Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Σείστηκαν Δίβρη και Φοινίκη στην προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Μπάμπη !


Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες (30.05.2015) στο μπαλκόνι των Ριζών τη Δίβρη και στην Φοινίκη, με άνεμο νίκης να φυσά για τον συνδυασμό του Ελληνισμού ‘’Μαζί χτίζουμε το μέλλον’’.
Στην συνάντηση κατοίκων και υποψηφίου Γιάννη Μπάμπη παρευρέθησαν, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλης Μπολάνος , οι Έλληνες έπαρχοι Φοινίκης Σωκράτης Σπύρου, Αλύκου Χρήστος Καΐσης, Μεσοποτάμου Θεμιστοκλής Καΐσης, ο πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αγίων Σαράντα Βασίλης Κάγιος, μέλη του Γεν. Συμβ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλήθος δημοτών του νέου δήμου Φοινίκης.
Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό εκτυλίχθηκε η συνάντηση του συνδυασμού μας με επικεφαλής τον Γιάννη Μπάμπη με τον ίδιο να δηλώνει συγκινημένος για την εκδήλωση αγάπης των κατοίκων προς το πρόσωπό του. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φοινίκης κος Μπάμπης έστειλε μήνυμα νίκης στους κατοίκους Δίβρης, Φοινίκης και δεσμεύτηκε πως σαν επόμενη Δημοτική Αρχή θα είναι έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών που πλήττονται, που έρχονται αντιμέτωποι με μια τόσο βίαιη καθημερινότητα που υποθηκεύει το μέλλον, τόσο του Δήμου Φοινίκης, όσο και της ΕΕΜ.
Ειδικότερα τόνισε πως δεν ασπάζεται την τακτική του σημειωματάριου ή του λευκώματος, δηλαδή της απλής καταγραφής των προβλημάτων, αλλά ότι θα εστιάσει στην επίλυση αυτών δρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα. «Εγώ αγαπητοί συμπατριώτες δεν θέλω να σας δίνω φρούδες ελπίδες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας. Δεν θέλω να γίνω ανθρωπάκι στα μάτια σας και ψηφοθήρας, τα προβλήματα ναι είναι πολλά, όπως και η επίλυση τους χρειάζεται πολλά για να επιτευχθεί, αλλά εμείς μαζί ως συνοδοιπόροι θα τα αντιμετωπίσουμε όλα σιγά σιγά και πάντοτε ενωμένοι» - είπε ο κος Μπάμπης.
Ο κος Ντούλες στις δηλώσεις του επισήμανε ότι «κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος και απαθής στην μεγάλη πρόκληση που μας χτύπησε την πόρτα, δεν δηλώνω άγιος ούτε και είμαι. Σήμερα είμαστε όμως αντιμέτωποι με την ίδια την ύπαρξή μας ως Έλληνες, μην το ξεχνάτε πράξτε τα αυτονόητα στηρίξτε το δικό σας παιδί, έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί και έχει θέληση να ανταπεξέλθει συνειδητά στα συμφέροντά σας».
Ο πρώην πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κος Μπολάνος, υπογράμμισε την σημασία της συμμετοχής των πολιτών, την συστράτευση της ΕΕΜ στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου ως αναγκαιότητα και άμεση προσφορά υπέρ της Πατρίδας μας τονίζοντας τα εξής «Είμαι υπερήφανος για τον τόπο μας, είμαι υπερήφανος και δηλώνω στρατιώτης για δεκαετίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το μόνο αντιπροσωπευτικό όργανο του Ελληνισμού. Μην λακίζετε, γιατί οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την επιβίωση του Ελληνισμού».
Στις εξορμήσεις μας από άκρη ως άκρη του Δήμου Φοινίκης, οι πολίτες μας προτάσσουν την ανάγκη της αλλαγής στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου, κάτι το οποίο υποσχόμαστε. Είναι πλέον σαφές ότι ο Λαός ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ για το μέλλον του.






ΦΟΙΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου